Pasi Ruohoselle Kultainen mikrofoni-tunnustus Radio Gaalassa

Pasi Ruohonen palkittiin 22. maaliskuuta Radio Gaalassa Kultaisella mikrofonilla. Se on tunnustus merkittävästä työstä kaupallisen radion hyväksi. Pasi on työskennellyt yli 20 vuotta kaupallisen radion parissa. Hän on antanut äänensä yli 10 000 mainokselle sekä toiminut kanavaäänenä muun muassa NRJ:llä ja Radio Rockilla.

Samassa gaalassa Kultaisen mikrofonin saivat pitkän linjan radioalan ammattilainen, Business FM:n ohjelmajohtaja Juha Kakkuri, Radio Rockin erikoistoimittaja Klaus Fleming sekä postuumisti Radio Novan juontaja Sari Seppälä.

Pasi itse kommentoi tunnustusta seuraavasti:

-Kysyin, mitä tämä tunnustus tarkoittaa! Kollegat sanoivat, että nyt olet legenda, mutta vaimo sanoi, että se tarkoittaa sitä, että olet vanha! Legendaksi ei kilsat riitä, mutta vanhaksi kyllä. Olen äärimmäisen kiitollinen ja sanaton tämän tunnustuksen edessä, varsinkin, kun esimerkiksi suuresti arvostamani ääninäyttelijä Veikko Honkanen on myös Kultaisen mikrofonin haltija. Toivon, että saan jatkaa tätä rakastamaani työtä vielä seuraavat 20 vuotta. Lämmin kiitos Radio Gaalan tuomaristo, RadioMedian hallitus sekä johto, mutta erityisesti kiitos asiakkaat ja yhteistyökumppanit, jotka olette mahdollistaneet sen, että olen saanut ja saan tehdä tätä työtä! Nöyrin kiitos!

#radiogaala #kultainenmikrofoni #elämäntyöpalkinto #kiitollinen #työjatkuu #radiorock #äänijonkatunnet

 

Back to top