Ääni, jonka tunnet nyt myös keikoille!

Tarvitsetko yksityistilaisuuteesi laadukasta esiintyjää?
Onko baarissasi elävän musiikin mentävä aukko, joka nostaisi tunnelmaa ja saisi väen viihtymään?
Entä pohditko tapahtumallesi esiintyjää, joko sopii aikuiseen makuun?

Pasi Ruohonen Duon muodostavat pitkän linjan taitavat muusikot ja biisintekijät, Pasi Ruohonen ja Ari Sunell. Pasi laulaa, soittaa kitaraa ja rytmisoittimia, Ari tarttuu kitaraan ja laulaa. Yhdessä he muodostavat taidokkaan duon, jonka repertuaarista löytyy biisejä monenlaiseen tunnelmaan ja tilanteeseen.

Pasi Ruohonen Duo tulkitsee mm. Aki Sirkesalon, Mikko Kuustosen, Kolmannen Naisen, Hectorin, Mariskan ja J.Karjalaisen klassikkobiisejä. Lisäksi settiä maustavat Pasin omat kappaleet, jotka ovat saaneet vuosien saatossa hyvin radiosoittoa. Illan aikana kuullaan mm. Lautalla, Liekki, Naispaholainen, Tästä asti aikaa, Kaktusviinaa, Mies, jolle ei koskaan tapahdu mitään, Katujen kuningatar, Käännynkö pois, Kuunainen ja Hei, adios ja hyvästi.

Keikan settilista räätälöidään aina tilanteeseen sopivaksi! Kaksikko sopii loistavasti esim. ravintolan kesäterassille, firmojen yksityistilaisuuksiin, syntymäpäiville sekä ravintoloihin, joissa tahdotaan väen viihtyvän hyvän musiikin ja juoman äärellä.

Kerro, millainen tilaisuus sinulla on ja kysy tarjous!
milla.mattila@pasiruohonen.fi tai 040 55 82 977

Back to top