Hyvää uutta vuotta 2017!

Vielä kerran kiitos edellisestä, mainiosta vuodesta 2016! Tapahtui hyviä asioita: saimme Sunen kanssa levyllisen biisejä valmiiksi, Hei, adios ja hyvästi pääsi Radio Suomipopin PopTop10:in ja muutamina iltoina soittoon asti! Lisäksi Joulun aika soi Jouluradiossa, jolla on peräti yli puoli miljoonaa kuuntelijaa netin kautta.

Tänä vuonna onkin paljon uusia, herkullisia suunnitelmia! Uusi albumi julkaistaan syksyllä, mutta sitä ennen maailmalle saatetaan sinkkuja maistiaisina tulevasta levystä. Lisäksi keväällä on huikean hieno projekti tiedossa, kun toteutamme Havaintoja parisuhteesta-konsertin Savoy-teatterissa Helsingissä. Laulujen tekstit perustuvat suositun Sami Minkkisen kirjoittamaan, saman nimiseen blogiin. Lauluiksi Samin havainnot muuttavat lahjakkaat, säveltäjä Pertti Jalonen ja sanoittaja Elina Tyni.

Minulla ja Nina Tapiolla on kunnia tulkita nämä hienot, parisuhteen paradokseihin sukeltavat kappaleet huippumuusikoista koostuvan bändin kanssa 28. maaliskuuta pidettävässä konsertissa. Lippuja Savoy-teatteriin voit ostaa osoitteesta www.lippu.fi – olisi mahtava saada sinut yleisöön!

Pertsa ja Elina ovat tehneet huikeaa työtä ja biisit ovat todella puhuttelevia! On suuri ilo olla synnyttämässä jotain aivan uutta! Toivomme yleisön löytävän konserttiimme, koska tekijätiimillä on kutina, että tästä voi poikia vaikka sun mitä …

On siis kertakaikkisen mainio lähtökohta vuodelle 2017! Toivon meille yhteisiä kohtaamisia  ja musiikin puhuttelemia hetkiä!

Pasi.

Back to top